понеділок, 5 грудня 2022 р.

Змішане навчання Група №21 Предмет Гігієна та санітарія виробництва

 Змішана форма навчання  05.12. 22 р. 

Доброго дня шановні здобувачі освіти !! 

Відкриваємо зошит записуємо число , тему. 

Всі завдання  переписуємо і на кожне завдання відповідаємо!!


Тема уроку №4:  Вимоги  до ароматичних речовин  і харчових  барвників

Завдання:

1.Законспектувати матеріал з посилання презентації і вивчити , записати голосове повідомлення як розповідаєте і скинути мені на вайбер

https://vpl.org.ua/news/18-48-12-16-03-2020/

2. Підготувати повідомлення про ароматичні речовини та харчові барвники можна презентацію зробити , цікаве відео можна знайти по темі і скинути мені на вайбер посилання відео яке знайшли

3. Скласти 12 тестових запитань з відповідями , відповіді пишите на окремому аркуші по темі ароматичні речовини і харчові барвники

4. Написати вашу думку твір - есе чи шкідливі ароматичні речовини і харчові барвники

5. Переглянути відео , зробити коротенький конспект

https://www.youtube.com/watch?v=uhC80XlJrFo

Харчові барвники

Дякую за увагу !! Працюємо активніше!! Гарного дня!! Бережіть себе!!


Змішана форма навчання  12.12. 22 р. 

Доброго дня шановні здобувачі освіти !! 

Сьогодні у вас тематична контрольна робота

Беремо подвійний листочок 

По центру підписуємо 

Тематична контрольна робота

з предмету Гігієна та санітарія виробництва

учениці групи №21

Грицівського ВПУ №38

Прізвище , ім'я

Відкриваємо листочок нав полях записуємо число 12.12

Тема: Санітарні вимоги  до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції

Завдання:

Перших 11 по списку чнів -  пишуть Варіант 1

Далі з 12 номеру по 22 по списку пишуть учні Варіант 2

Завдання спочатку переписуєте , а далі відповіджаєте

Варіант 1
1. Дайте визначення поняття" санітарія"
                              2.Опишіть  терміни  та умови зберігання холодних страв та закусок  
                             3. Які документи повинні мати транспортні засоби для перевезення продуктів
    4.Які ви знаєте вимоги до реалізації готових виробів? 
5.Умови та терміни зберігання борошняних виробів
                         6.Опишіть  вимоги до  ароматичних речови.Опишіть підсилювачі смаку та аромату.






Варіант 2
1. Як відбувається перевезення харчових продуктів?
                       2.Роль бракеражних комісій на підприємстві масового харчування
                             3. Що таке реалізація готових виробів?
                             4. Вимоги до харчових барвників
                             5. Опишіть гігієнічні та санітарні  вимоги  до приготування борошняних виробів. 
                             6. Опишіть вимоги до харчових барвників.Перелічіть групи речовин, що поліпшують смак і аромат харчових продуктів



Працюйте будь ласка активніше!!

Чекаю виконаних тематичних контрольних робіт !! Гарного дня!! Бережіть себе!!


Змішана форма навчання  19.12 22 р. 

Доброго дня шановні здобувачі освіти !! 

Вітаю Вас всіх зі святом Святого Миколай мої хароші!!

 Бажаю вам міцного здоров'я і щоб кожному із вас подарував гарні оцінки в кінці семестру, будьте слухняними і відповідальними!


 

Мирного неба!!

Відкриваємо зошит записуємо число , тему. 

Всі завдання  переписуємо і на кожне завдання відповідаємо!!


Тема уроку №6:  Законодавчі основи  якості харчових пародуктів

Завдання №1: Законспектувати з посилання основний матеріал , що стосується законодавчих основ якості харчових продуктів та виписати основні поняття , які виділені чорним шрифтом та вивчити їх, записати голосове повідомлення , як ви розповідаєте і скинути на вайбер

Посилання:https://naurok.com.ua/zakonodavchi-osnovi-yakosti-harchovih-produktiv-202204.html

Завдання №2: Прочитати із посилання матеріал та головне , що стосується теми виписати

ЗАКОН УКРАЇНИ

Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини

Завдання №3: Подивіться відео та законспектуйте те що зрозуміли  переглянувши відео

1.https://www.youtube.com/watch?v=px7TlFjNAP4

2.https://www.youtube.com/watch?v=nvDYnJvE3Sk

3.https://www.youtube.com/watch?v=yio4_sgP5_o


Дякую за увагу!! Бережіть себе!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Змішане навчання Група №21 Предмет Гігієна та санітарія виробництва

  Змішана форма навчання    05 .12. 22 р.  Доброго дня шановні здобувачі освіти !!  Відкриваємо зошит записуємо число , тему.  Всі завдання ...