Змішана форма навчання 05.12. 22 р.
Доброго дня шановні здобувачі освіти !!
Відкриваємо зошит записуємо число , тему.
Всі завдання переписуємо і на кожне завдання відповідаємо!!
Тема уроку №4: Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників
Завдання:
1.Законспектувати матеріал з посилання презентації і вивчити , записати голосове повідомлення як розповідаєте і скинути мені на вайбер
https://vpl.org.ua/news/18-48-12-16-03-2020/
2. Підготувати повідомлення про ароматичні речовини та харчові барвники можна презентацію зробити , цікаве відео можна знайти по темі і скинути мені на вайбер посилання відео яке знайшли
3. Скласти 12 тестових запитань з відповідями , відповіді пишите на окремому аркуші по темі ароматичні речовини і харчові барвники
4. Написати вашу думку твір - есе чи шкідливі ароматичні речовини і харчові барвники
5. Переглянути відео , зробити коротенький конспект
https://www.youtube.com/watch?v=uhC80XlJrFo
Харчові барвники
Дякую за увагу !! Працюємо активніше!! Гарного дня!! Бережіть себе!!
Змішана форма навчання 12.12. 22 р.
Доброго дня шановні здобувачі освіти !!
Сьогодні у вас тематична контрольна робота
Беремо подвійний листочок
По центру підписуємо
Тематична контрольна робота
з предмету Гігієна та санітарія виробництва
учениці групи №21
Грицівського ВПУ №38
Прізвище , ім'я
Відкриваємо листочок нав полях записуємо число 12.12
Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів. Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції
Завдання:
Перших 11 по списку чнів - пишуть Варіант 1Змішана форма навчання 19.12 22 р.
Доброго дня шановні здобувачі освіти !!
Вітаю Вас всіх зі святом Святого Миколай мої хароші!!
Бажаю вам міцного здоров'я і щоб кожному із вас подарував гарні оцінки в кінці семестру, будьте слухняними і відповідальними!
Мирного неба!!
Відкриваємо зошит записуємо число , тему.
Всі завдання переписуємо і на кожне завдання відповідаємо!!
Тема уроку №6: Законодавчі основи якості харчових пародуктів
Завдання №1: Законспектувати з посилання основний матеріал , що стосується законодавчих основ якості харчових продуктів та виписати основні поняття , які виділені чорним шрифтом та вивчити їх, записати голосове повідомлення , як ви розповідаєте і скинути на вайбер
Посилання:https://naurok.com.ua/zakonodavchi-osnovi-yakosti-harchovih-produktiv-202204.html
Завдання №2: Прочитати із посилання матеріал та головне , що стосується теми виписати
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини
Завдання №3: Подивіться відео та законспектуйте те що зрозуміли переглянувши відео
1.https://www.youtube.com/watch?v=px7TlFjNAP4
2.https://www.youtube.com/watch?v=nvDYnJvE3Sk
3.https://www.youtube.com/watch?v=yio4_sgP5_o
Дякую за увагу!! Бережіть себе!
Немає коментарів:
Дописати коментар